Beoordelingen van Sushi en Spareribs Meppel

Recente recensies van Sushi en Spareribs Meppel

5 sterren na 124 reviews

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer super zoals altijd en levering zoals van tevoren aangegeven

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi smaakte niet vers, viel uit elkaar en er zat te veel rijst op. De sushi was niet lekker.

, 26-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!! De sushi was weer top.

, 25-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, vers👌🏻 En bezorging zoals was aangegeven keurig op tijd en erg vriendelijk👍🏻

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker snel ons heerlijke eten op tafel!

, 18-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en snelle bezorging

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was echt ontzettend lekker! Echt een top keuken! Bezorger was wel 10 min later dan aangegeven maar dat kan een keer gebeuren.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd gebracht, heerlijk verse smaakvolle sushi. Aanrader

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De Pokebowl's waren super lekker en beter dan van andere restaurants die ze aanbieden. De bezorger was super vriendelijk. Alleen wel jamer dat de deals van de maand niet zo aantrekkelijk zijn.

, 04-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima voor elkaar. Heerlijke spareribs en een pokebowl gehad! Was ruim voldoende. Bezorger was ook keurig op tijd. Zeker voor herhaling vatbaar.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Lekker snel bezorgd. Aanrader, zowel de Sushi als de hamburger, echt top.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was niet best. Voor ruim 75 euro sushi besteld. De verhouding vis tot rijst sloeg nergens op. We hebben overal de rijst erafgesneden.. Het vis en dan specifiek de nigiri's waren ook nog een karig dun, totaal niet in verhouding.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en keurig op tijd bezorgd..

, 11-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heel erg plakkerig rijst hebben er helaas niet veel van gegeten . Ook de patat was heel slof. Helaas niet weer bij jullie bestellen.

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten vanavond. Alleen jammer dat er geen sojasaus en Wasabi bij zat

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten!

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We zouden het om 19.20 krijgen en hadden het pas om 19.50. Patat was niet gaar en de satésaus die we besteld en afgerekend hebben zat er niet bij .De sushi en hamburgers waren heerlijk .

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Burger was rauw, moest het weggooien. Wel een extra cola meegekregen.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling op de site verliep eenvoudig. Bij afronding kon je aangeven hoe laat je het eten wilde ontvangen. Ideaal, want de kinderen wilden mcdonalds eten en wij niet. Vandaar dat we hier terecht kwamen. Wel samen eten en iedereen wat ie lekker vond, het was tenslotte feest. Ik voerde 18.15 in en rekende af. Er kwam per mail keurig een bestelbevestiging. Vrijwel direct daarna kwam een bericht met statusupdate, de bestelling zou bezorgd worden om 18.35. Vond ik wat apart, want als je al weet dat je op een bezorgtijd niet kunt leveren waarom bied je 'm dan nog aan? Maar goed, wij hebben de plannen aangepast op de planning van de bestelling. Om 18.20 naar de mcdonalds gereden voor de kids, zodat we om 18.35 samen konden gaan eten. Om 18.35 weer een mail: de bestelling was onderweg. Op zich voor mij niet alarmerend, want we zitten 5 straten bij sushi en spareribs vandaan. De mcdonalds was inmiddels gearriveerd, dus maar aan tafel gaan zitten bij de kinderen. Om 19.05 werd aangebeld met on

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

kwaliteit prima en bezorging op tijd

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten was goed voor elkaar. Lekker en goed verpakt. We hadden te veel sojasaus en wasabi, dat had ik erbij besteld, maar het zat er ook al standaard bij. Dit stond niet (duidelijk) aangegeven. We hebben het eten afgehaald, maar het was totaal niet duidelijk waar we moesten zijn.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

weer heerlijk gegeten..

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al een paar keer sushi gegeten hier. Lekker. Goede service. Prima.

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was zoals gewoonlijk weer erg lekker! Helaas door drukte wat later bezorgd dan gepland, maar netjes ver gebeld. Keep up the good work!

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was weer super! Bezorging op de tijd die aangegeven werd

, 30-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Héérlijk!! Genoten van dit menu! Dat elke toekomstige ervaring maar zo goed mag zijn!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was wederom SUPER LEKKER en EERDER dan gepland! Wel blijf ik sushi duur vinden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk we gaan zeker vaker bestellen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere Sushi. Mooi klaargemaakt en smaakte heerlijk. Zag er goed uit.

, 25-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat een heerlijke sushi! Op tijd bezorgd door een vriendelijke bezorger. Zeker een aanrader.

, 24-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi smaakte heerlijk! De stukken waren erg groot, dit mag best wat kleiner, dit eet ook prettiger. De cheeseburger was lang niet gaar. De randen waren gebakken, maar binnen in de toch al grote burger was het 1 en al rood vlees!! Weet niet of dit altijd gebeurd, maar voor ons niet wenselijk, zeker niet bij zo'n groot stuk vlees!

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was overheerlijk.

, 18-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal goed, nu echt niet lekker. De summeroll was met mie gevuld ipv rijstnoodles zoals aangegeven. Deze smaakte echt nergens naar. Sushi s slecht gevuld. Plakjes op nigiri waren veel te klein en dun voor de grote dosis rijst. We willen bedrijven graag helpen in deze tijd maar 43 euro voor dit.. zonde! Voor ons stopt het dan ook hier.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi met nette stukjes vis, snelle bezorging en goed verpakt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top service. Eten super zoals altijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi’bowls en hamburger waren super. Patat was niet zo, lauw en slap.

, 11-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en mooi optijd bezorgd!

, 04-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Sushi heel lekker. Spareribs waren grote stugge blokken met heel veel vet erop.

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beetje teveel zalm op de sushi, we hadden daarin meer variatie verwacht

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd en lekker eten , 2 grote pluspunten , ik zeg ; ga zo door !!! En minpunten heb ik niet .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben heerlijk gegeten. Goede lekkere sushi. Een verbeterpunt, wat echter voor de meeste afhaalrestaurants geld, is dat het in plastic bakjes geleverd wordt. Als hier een meer duurzame oplossing voor gevonden wordt zouden ze zich positief onderscheiden van de rest.

, 15-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Door drukte was de wachttijd langer dan normaal maar het eten was wederom geweldig

, 10-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging ruim op tijd en het eten was geweldig!

, 28-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijke sushi, ook de poke bowl was weer lekker

, 26-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling precies op afgesproken tijd, en de lekkerste sushi ♥️

, 07-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Opletten ...te veel rijst te weinig vulling

, 28-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten wederom en een super snelle bezorging!!

, 24-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was behoorlijk droog en viel uit elkaar wanneer je het oppakte. Onwijs jammer, maar heb het ook zeker eens anders ervaren bij Sushi&Spareribs dus wellicht net een slechte dag voor de kok. Bezorging duurde erg lang, omdat de bezorger de weg niet helemaal kon vinden. Maar dat kan gebeuren en het was een hele vriendelijke jongen die direct al zijn excuses aanbood dus dat was verder geen bigdeal :)

, 23-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

alles was naar wens, en zeer goede service

, 17-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mijn favoriete sushi 🍣

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi , een vriendelijke bezorger! Verrassing ; het gratis blikje fris! Leuk!!

, 30-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was enorm lekker! Lekkere sushi gehad en mijn vriendin heeft de goede keuze gemaakt met de zoete spareribs. Het jammere was wel dat de bezorger geen portemonnee bij zich had en dus geen wisselgeld kon geven, waardoor wij meer kwijt zijn geweest dan wij eigenlijk zouden willen (fooi natuurlijk erbij gerekend). Daarnaast is mijn vriendin geen fan van veel vet op de spareribs, maar dit kan natuurlijk ook toeval zijn met het stuk dat mijn vriendin gekregen heeft. Bovenal zou ik hier zeker opnieuw bestellen, als deze kleinigheden maar niet opnieuw voorkomen.

, 04-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hmmm!!!

, 29-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

super goed service. zelf per ongeluk een verkeerd huisnummer doorgegeven maar door het goed en vriendelijke aanhouden hebben ze het op ons juiste adres kunnen brengen

, 28-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ook deze keer hebben we weer heerlijk kunnen eten van onze bestelling die weer keurig op de afgesproken tijd geleverd werd. De vorige keer had men vergeten een blikje drinken bij de bestelling te leveren, en deze keer ontbrak het sausje van de mini loempia's. Worden ze onzorgvuldiger...? We hopen het niet, want de kwaliteit is heel goed.

, 18-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had al vaker bestelt via thuisbezorgd.nl besteld maar deze keer viel het ons tegen. Bezorging was +30min telaat en de sushi kwam niet overeen met de geadverteerde Box. Van wat ik ben gewend van hun viel dit nogmaals tegen.

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles heerlijk vers op mooi op tijd bezorgd, zelfs met extra fles wijn. De Kwaliteit is prima, de verse vis mooi mals. Wel waren de maki's wel erg klein vergeleken met wat we elders gewend waren, en de sushi met mango is leuk bedacht, maar niet erg spannend. Ondanks dit zullen we zeker vaker bestellen.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Niet de goede sauzen erbij. Als bij gerecht vooral bij family spareribs . Te weinig variaties. En sommige stukken veel vet . En we bestelde pittig dat was het niet Hoeveelheid is top .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk gegeten, keurig op tijd geleverd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was later bezorgd dan gevraagd, maar dat kun je verwachten op primetime zaterdag. Spareribs waren perfect. Sushi was heerlijk.

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijk gegeten! De spareribs zijn van geweldige kwaliteit en vallen mooi van het bot af. De sushi is helemaal geweldig. De prijs kwaliteit verhouding is volledig in verhouding. En keurig netjes bezorgd! nog eerder dan de indicatie aangaf

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker zoals altijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke spareribs gegeten! Bezorging top!

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!Keurig op tijd!

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, bezorging was op tijd

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk! Je kon zien dat het vers was

, 23-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede service en lekkere sushi!!

, 22-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super!

, 22-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was de tweede keer dat we hier sushi bestelde en opnieuw was het super goed voor elkaar! Heerlijke sushi en op de afgesproken tijd geleverd. We hebben voldoende sojasaus, wasabi en gember bij de bestelling gekregen en allen was mooi opgemaakt en gescheiden van elkaar geserveerd in de bak.

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushirijst in de California roll was nog net te hard. Gamba's vastgesmolten aan het bakje. Nigiri flamberen, dan ook echt flamberen! De rest was wel prima. De bezorging was top, en heel snel!

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was onze eerste bestelling..de bijproducten waren super, maar de spareribs vielen ons helaas tegen...van de 2 delen was 1 deel maar echt goed.. wij vonden het wel raar om 1 blikje fanta te moeten delen... helaas

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker! Bezorging op tijd en dr sushi was heerlijk! Zeker een aanrader

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk gegeten, voor ons waren de porties te groot. We hadden samen prima met 1 portie kunnen doen. Het eten zat keurig verpakt en tot onze verbazing zaten er ook stokjes bij om mee te eten. Tot slot werd het eten op de afgesproken tijd gebracht door een zeer correcte man. Een aanrader dus.

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Minder lekker als de vorige keren,

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk!

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten weer. Erg goede kwaliteit en met zorg bereid en dat is duidelijk te proeven.

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!!! Goed verpakt, vers en heerlijk!

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

‘TOP SUSHI’ Supervers, goed gekookte rijst en een perfecte smaak. Bezorging door erg vriendelijk dame en werd precies op de afgesproken tijd afgeleverd. Jan Vrielink (horeca-proffesional)

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijk gegeten!!

, 15-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was heerlijk 🍣

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-03-2020

Kwaliteit:

Rating

, 03-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Had gekozen voor zsm maar had beter een tijd kunnen kiezen want die was eerder dan dat ze kwamen. Vond het zeer prijzig en je moet alles er apart bij betalen. Vond het goed maar niet bijzonder voor deze prijs.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was later dan eerst gemeld maar er is keurig gebeld dat t wat later werd. Anders 5 sterren. Bij sommige ribs was t vlees wat uitgedroogd anders kwaliteit 5 sterren

, 16-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorger was meer dan een uur te laat. Telefonisch zijn ze zeer slecht bereikbaar.

, 26-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima op tijd, heerlijke Sushi.

, 11-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas missen we 2 dingen in de bestelling. Na bellen een nalevering. Brengen ze 1 ding ipv beide dingen. Hopelijk komt het laatste nog maar ben er bang voor ( totale bestelling zou 18.30 geleverd worden)

, 06-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was waardeloos, tonijn rook naar blik net zoals de zalm, prijzen zijn veels te hoog, bestel hier niet! Je bent beter af met een kapsalon van 6 euro

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was goed voor elkaar. Zelfs voor de afgesproken tijd bezorgd en heerlijke sushi. Voor herhaling vatbaar

, 22-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke poke bowl. Goed gevuld!

, 08-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Spare ribs & sushi al meerdere keren besteld. Echt top kwaliteit!! Heerlijk vers bereid, en wordt netjes op tijd bezorgd. Absolute aanrader!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De edameboontjes waren wat aan de harde kant. De sushi weer heerlijk vers. Door drukte was de bezorger een half uurtje later dan de geplande tijd. Hier werd netjes over gebeld. Bezorger was, zoals gewend, vriendelijk.

, 09-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze keer was de sushi oké maar iets droger Waren erbij die niet heel waren. Verder prima smaak

Reactie van Sushi en Spareribs:beste Kiers, wij geven uw positieve kritiek aandacht en zullen er opletten dat de rollen goed dicht gerold worden zodat de stukjes Sushi 1 geheel blijven met vriendelijke groet Dana

, 02-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi en andere hapjes en top service en bezorging👍👍👍👍

, 27-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten! Sushi spicy tuna was wel heel erg spicy. Voor mij te. Spicy salmon was daarin beter.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging was uitstekend, de vis smaakte vers. Alleen de avocado was vrij hard, dat was niet zo lekker.

, 18-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaakte goed en netjes optijd bezorgt. Voor herhaling vatbaar.

, 15-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer lekker! Enige puntje is dat de marinade op de spareribs niet elke keer constant is qua hoeveelheid. Maar we bestellen zeker nog een keer :)

, 14-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! Het was de eerste keer! Ben blij dat wij in Meppel nu goede sushi en poke bowl! Wat ik beetje miste, was een sausje over de poke bowl! Dat was ik gewend! Verder super lekker en vers! Ik ga vaker bij jullie bestellen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super service Bezorgt op aangegeven tijd. Alles was heerlijk vooral de sparibs en kleine gebakken hapjes. Al met al TOP

, 04-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was echt goed. Volgende keer wel iets meer bestellen want de maki sushi is wat klein.

, 03-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker gegeten! Snelle levering. Tot snel

, 29-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was erg smaakvol en de bezorging was ook erg snel! Zullen zeker nog een keer bestellen!

, 15-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk. Lekker vers en geweldig van smaak. Het systeem met de mails werkt perfect ik wist exact wanneer ze er waren top voor elkaar bestel snel weer

, 08-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating